Sådan opsættes et trådløst DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit DSL modem, trådløse router og computer er slukket.

2.

Tilslut din trådløse router til dit DSL modem ved at tilslutte et Ethernet-kabel fra netværksporten bag på dit DSL-modem til netværksporten bag på din router.

3.

Tænd dit DSL modem, trådløst router og computer.

4.

Slut et andet Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​routeren til netværksporten på din computer. Du skal kun gøre dette for den oprindelige opsætning af din router.

5.

Åbn internetbrowseren på din computer og indtast den URL-adresse, der er angivet i den trådløse router brugervejledning. Hvert mærke af router vil have en anden URL-adresse.

6.

Indtast brugernavnet og adgangskoden, der er angivet i din routerens manual til den oprindelige opsætning. vil blive bedt om at ændre dette brugernavn og adgangskode. Du kan ændre det til alt hvad du vil. Bare sørg for at huske begge disse. Gem disse ændringer.

7.

Afbryd forbindelsen Ethernet-kablet fra din computer og den trådløse router, men hold modemet og routeren forbundet til hinanden. Åbn din internetbrowser igen for at sikre, at forbindelsen er stabil.

En populær måde at oprette forbindelse til internettet på er ved hjælp af en digital abonnentlinje eller DSL. Dette er et af de bredbåndsinternetindstillinger, der er tilgængelige for forbrugerne. Den anden er en kabelforbindelse. Ved at bruge et DSL modem kan du også tilslutte en trådløs router. Dette gør det muligt for enhver enhed med trådløs tilslutning at bruge signalerne til at oprette forbindelse til internettet.