Sådan revideres et LAN-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt markøren i nærheden af ​​systemtiden på proceslinjen nederst i højre hjørne af skrivebordet.

2.

Se efter ikon der repræsenterer forbindelsen til netværket. Kabelforbindelser er repræsenteret af en computerskærm med et Ethernet-kabel. Trådløse forbindelser repræsenteres af en signalstyrke bar. Hold også markøren over ikonerne for at se pop-up beskrivelser for at finde netværket.

3.

Højreklik på ikonet for at vise en pop-menu. Vælg 'Fejlfinding af problemer' i menuen, som åbner en dialogboks.

4.

Klik på knapperne for at besvare spørgsmål, der præsenteres af Windows operativsystem system, f.eks. 'Hvilken type af netværksproblemer har du? '

5.

Vent til Windows scanner (revision) og registrerer problemer med netværket. Boksen viser et afsnit kaldet 'Problemer fundet' og et link med titlen 'Se detaljerede oplysninger.' Følg vejledningen for at løse problemer.

Et lokalnetværk (LAN) betyder ikke altid, at netværksenheder er i nærheden. Afhængigt af forbindelsens type, kabel eller trådløs, kan LAN'en spænde fra rum til rum i et hjem eller fra blok til blokering i en by. Kontrol eller revision af et LAN er i nogle tilfælde fysisk umuligt, men en netværksbaseret pc-bruger behøver stadig nogle midler til at håndtere problemer, såsom begrænset eller ingen internet båndbredde. Microsoft indeholder værktøjer i Windows 7-operativsystemet, der hjælper med at vurdere LANets sundhed, og det tilbyder også løsninger.