Sådan slutter du til en fjerncomputer til et domæne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen Windows 'Start' på din lokale computer. Indtast 'Tsmmc.msc' i søgefeltet. Tryk på 'Enter' for at åbne dialogboksen Eksternt skrivebord.

2.

Indtast fjerncomputerens navn i dialogboksen Eksternt skrivebord. Klik på 'Connect.' Indtast din bruger navn og adgangskode til lokal adgang på skrivebordet. Dette viser fjerncomputerens skrivebord på din lokale computer.

3.

Klik på fjernbetjeningscomputerens 'Start' -knap i proceslinjen. Højreklik på 'Computer' i de åbne menupunkter. Vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et nyt vindue.

4.

Klik på 'Skift' i Vælg 'Domæne' i afsnittet 'Medlem af', og indtast derefter navnet på Windows-domænet i den aktiverede tekstboks. Klik på 'OK' for at deltage i domænet.

5.

Indtast din Windows-domæneadministratoradgangskode i den åbne dialogboks. Klik på 'OK'. Næste gang fjerncomputeren genstarter, vises muligheden for at logge ind på domænet.

Windows 7-operativsystemet giver dig mulighed for at deltage i et domæne, som er en Windows-netværkstopologi, der har en central Windows-server med Windows-klientcomputere. Før du kan bruge netværksressourcerne, skal du deltage i domænet. Systemadministratorer, der administrerer fjerncomputere, bruger Remote Desktop til at tilslutte computeren til domænet, samt konfigurere systemindstillinger på den eksterne computer.