Sådan synkroniseres e-mailadresser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Synkronisering af e-mail-konti ved hjælp af Microsoft Outlook

1.

Åbn Microsoft Outlook på din Windows-computer. Klik på fanen 'Funktioner' og vælg 'E-mail-konti' -indstillingen.

2.

Klik på 'Tilføj en ny e-mail-konto' og klik på 'Næste' Vælg din e-mail-kontos servertype fra den følgende menu og klik på knappen 'Næste'. For at finde ud af servertypen for din e-mail-konto, kontakt din e-mail-udbyder.

3.

< p> Indtast dine e-mail-kontooplysninger i de angivne rum. Klik på fanen 'Udgående Sever', og kontroller 'Indstillinger for min udgående server kræver godkendelse' og 'Brug samme indstillinger som My Incoming Mail Server'.

4.

Klik på fanen 'Avanceret' og erstat nummeret i 'Udgående server' boksen med enten nummer 80 eller nummer 3535. Klik på 'OK' knappen.

p> 5.

Klik på knappen 'Næste', efterfulgt af 'Afslut' -knappen. Gentag disse trin for alle andre e-mail-konti, du vil synkronisere.

Synkronisering af e-mail-konti ved hjælp af Windows Live Mail

1.

Åbn Windows Live Mail på din Windows-computer. Klik på knappen 'Tilføj en email-konto'. Indtast din e-mail-adresse, adgangskoden der er knyttet til det og det skærmnavn du vil have Windows Li ve Mail for at vise e-mail-kontoen som.

2.

Forlad funktionen 'Manuel konfiguration af serverindstillinger for e-mail-konto', og klik på knappen 'Næste'. Tillad flere sekunder for Windows Live Mail at downloade dine e-mail-kontos informationer.

3.

Gentag trin 1 og 2 for andre e-mail-konti, du vil have synkroniseret.

I vores meget computeriserede moderne tidsalder finder det meste af kommunikationen mellem mennesker sted på internettet. E-mail har taget plads til standardpost, hvor mange brugere har mere end en e-mail-konto. At have flere email-konti kan dog være stressende; Brugernavne og adgangskoder kan blive forvirrede, og nogle email-konti kan helt glemmes. Heldigvis er der mulighed for at synkronisere deres e-mail-konti sammen ved at bruge den rigtige software og følge nogle få enkle trin.