Sådan tilføjes Virtual PC til et domæne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', 'Administrative værktøjer' og 'Active Directory-brugere og computere.' Dobbeltklik på domænenavnet til venstre.

2.

Højreklik på 'Computere', vælg 'Ny' og klik på 'Computer'. Indtast computernavnet og klik på 'Næste'.

3.

Højreklik på 'Brugere', vælg 'Ny' og klik på 'Bruger'. Udfyld et brugernavn og en adgangskode til brug på den virtuelle pc. Du kan springe over dette trin, hvis du allerede har en brugerkonto på plads.

4.

Klik på 'Start', 'Alle programmer' og 'Microsoft Virtual PC' på computeren som den virtuelle pc er installeret.

5.

Klik på den virtuelle pc, du vil bruge i konsollen, og klik på 'Start'. Klik på 'Start', højreklik på 'Computer' i vinduet med virtuelle maskiner og klik på 'Egenskaber'.

6.

Klik på 'Skift indstillinger' til højre for 'Computer navn, domæne og arbejdsgruppe indstillinger. ' Klik på 'Skift ...' og 'Domæne'.

7.

Indtast domænenavnet og klik på 'OK'. Indtast brugernavnet og adgangskoden, der blev oprettet for at tilføje computeren til domænet. Genstart computeren.

Tilføjelse af en virtuel pc til et domæne svarer meget til at tilføje en fysisk computer til et domæne. Computeren skal tilføjes til Active Directory på domæneserveren og derefter manuelt tilføjes til domænenavnet fra den computer, hvor den virtuelle pc er installeret. Tilføjelse af den virtuelle pc til domænet giver dig adgang til ressourcer på netværket og serveren ved hjælp af en brugerkonto på serveren. Dette er nyttigt ved afprøvning af netværkskonfigurationer og ændringer, før de påføres fysiske computere i en arbejdspladsindstilling.