Sådan tilsluttes et Ethernet-kabel til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern strømkablet fra bagsiden af ​​kablet eller DSL-modemet. Hvis den trådløse router er tilsluttet et stikkontakt, skal du også afbryde strømkablet.

2.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af kablet eller DSL modem. Ethernet-kabler forbinder på samme måde som telefonkabler; Placer kablet, så fanen, der strækker sig fra siden af ​​stikket, vender mod samme retning som udskæringen på siden af ​​Ethernet-porten, og tryk derefter ind, indtil du føler et klik.

3.

Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til porten mærket 'Internet', 'Kabel / DSL' eller 'WAN' på bagsiden af ​​den trådløse router.

>

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til en af ​​de resterende porte bag på den trådløse router. Havnen er normalt nummereret 1-4. Tallene er simpelthen for at hjælpe dig med at huske hvilken havn der går til hvilken destination; Du kan bruge enhver port, du kan lide.

5.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til bagsiden af ​​computeren.

6.

Tilslut strømkablerne til kabel- eller DSL-modemet og den trådløse router. Inden for 30 sekunder skal du kunne bruge internettet på den kablede computer.

Tips og advarsler

  • Det kan være nyttigt at holde en ekstra Ethernet kabel rundt om huset til at bruge som et fejlfinding værktøj. Hvis du glemmer administratoradgangskoden til din trådløse router, kan du ikke logge ind på routeren og ændre indstillingerne med din bærbare computer. Du behøver dog ikke bruge et kodeord, når du tilslutter routeren via et Ethernet-kabel.
  • På grund af spredning af bærbare computere i de senere år er trådløse routere blevet mere og mere almindelige som en måde at dele en internetforbindelse mellem flere computere på. Du kan dog også bruge en trådløs router til at forbinde en computer uden en trådløs adapter til internettet. De fleste trådløse routere har fire Ethernet-porte på bagsiden, som du kan bruge til at få adgang til internettet via en kabelforbindelse. Derudover tjener en femte Ethernet-port til at forbinde routeren med et kabel- eller DSL-modem.