Sådan begrænser du Skype-brug til erhvervslivet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer Skype Administrator Skabeloner

1.

Start din webbrowser.

2.

Download og pak ud Skype administrator skabeloner til dit netværks operativsystem (se Resources).

3.

Udpak filerne til din 'PolicyDefinitions' -mappe i Microsoft Gruppepolitik ved at dobbeltklikke på downloadfilen mappe for at pakke den ud, vælge mappen 'PolicyDefinitions' som ekstraktionslokation og derefter klikke på 'OK'. Dette trin installerer automatisk administratorskabelonerne, så du kan få adgang til og kontrollere dem via Microsofts Gruppepolitiske program.

< h4> Begræns Skype-brug med gruppepolitik

1.

Log på computeren som netværksadministrator og start Microsoft Gruppepolitik ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.

2.

Åbn Skype-indstillingerne ved at dobbeltklikke på mappen 'Politikker', mappen 'Administrative skabeloner', 'Skype' -mappen, 'Telefon' og derefter 'Funktionalitet'.

3.

Sluk fildeling ved clicki ng på 'Deaktivér filoverførsel' og klik derefter på 'Deaktiver'. Dette begrænser netværksbrugernes evne til at sende eller modtage filer over Skype.

4.

Sluk skærmens deling ved at klikke på 'Skærmdeling' og derefter 'Deaktiver'. Dette vil begrænse evnen hos dine medarbejdere ved at bruge Skype til at foretage opkald til en anden Skype-bruger og derefter tillade den pågældende at få vist skærmdisplayet på din computers computer.

Tips og advarsler < / h4>

  • Hvis du vil tillade dine medarbejdere at bruge Skype på arbejdspladsen til at foretage opkald, producerer Skype en serie produkter, der hedder 'Skype for Business.' Disse programmer indeholder også en Business Manager-funktion (se Ressourcer ), der gør det muligt for administratoren af ​​Skype for Business at give hver medarbejder et bestemt antal kreditter, hvormed han eller hun kan foretage telefonopkald. Business Manager gør det også muligt for netværksadministratoren at begrænse Skypes funktioner.
  • Skype er et gratis program, der gør det muligt for enkeltpersoner at foretage voice over Internet Protocol (VoIP) opkald til andre Skype-brugere, fastnet og mobiltelefoner. Brugere logger på Skype på en enkelt computer, kan se, hvilke af deres venner eller kontakter der også er forbundet til netværket og derefter tale med dem som om de foretog et personligt opkald. Dette program tillader også filoverførsler, som kan lette virksomhedens spionage. Virksomheder, der ønsker at begrænse deres medarbejdere 'Skype-brug kan installere administratorskabeloner og kontrollere, hvordan medarbejdere bruger Skype på arbejde via deres netværks Gruppegruppe-indstillinger.