Sådan bruges en Elite Proxy Switcher

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på pil ned på menuen Funktioner for at hente en liste over proxys fra My-Proxy. Hvis du ikke abonnerer på My-Proxy, får du en liste over proxyer fra en gratis noteringstjeneste, der findes links i nedenstående reference. Brug 'Ctrl' + 'C' til at kopiere listen efter at markere den. Hvis der er flere kolonner end blot en IP-adresse og portnummer, åbner et regneark og indsætter dataene i det ved hjælp af 'Ctrl' + 'V.' Brug 'Ctrl' + 'C' til at kopiere bare IP-adresse- og portnummerkolonnerne. felter er sammenkædet sammen med et kolon, skal du ikke bekymre dig, kopi bare den kolonne - Elite Proxy Switcher udskiller kolonnerne. I Elite Proxy Switcher skal du indsætte data fra udklipsholderen ved at trykke på 'Ctrl' + 'V.'

2.

Test indføringerne i listen enten ved at trykke på spyglass-ikonet eller ved at vælge rullemenuen 'Test' og vælge 'Alle'. Den gratis version viser ikke testresultater for felterne Land, SSL, Gateway, Danger eller CoDeeN. Du får kolonnerne Fortegnelse og anonymitet udfyldt. Den første kolonne på listen viser en check eller et kryds, der angiver, om proxyen reagerede i tide og bestået testen.

3.

Læs listen over fuldmagter, idet du tager hensyn til dem, der har afvist testen. Slet de linjer, der er markeret med et kryds.

4.

Klik på titlen på forsinkelsesknappen for at ændre rækkefølgen. Indtastningerne med de hurtigste responstider kommer øverst på listen.

5.

Indstil skifteintervallet ved at klikke på tandhjulsymbolet på værktøjslinjen eller vælg ' Skift 'drop-down menu og få adgang til' Proxy Switching Settings 'indstillingen. Der vises et pop op-vindue. Aktivér skift fanen og find feltet mærket 'Automatisk skift interval.' Indstil dette til 30 sekunder. Tryk på 'OK' for at lukke dette vindue.

6.

Klik på den første post i proxylisten. Tryk på 'Shift' -tasten, og klik derefter på den 30. post. Dette vil fremhæve de top 30 poster i listen. Klik på den højre knap på musen for at få adgang til menuen Handlinger. Klik på 'Brug automatisk skift.' Den fremhævede liste vil have en brudte forbindelse vist mod hver post undtagen den øverste post. Hvert 30. sekund meddeler beskedpanelet, at en ny proxy er blevet aktiveret, og linkikonet for den pågældende post vil vise et forbindelsesikon.

Elite Proxy Switcher kommer i to former: gratis og købt. Proxy-omskiftere er afhængige af lister over proxyservere, og Elite Proxy Switcher er allieret med My-Proxy, som gerne vil abonnere på tjenesten My-Proxy Listing. Forbindelsen med betalt liste tjeneste fra My-Proxy er integreret i Elite Proxy-grænsefladen. Det er muligt at få en god service med den gratis version af Elite Proxy Switcher og gratis proxy lister.