Sådan bruges en strømforsyning til at køre internetforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på en af ​​Powerline-adapterne, og tilslut den anden ende til Ethernet-porten på dit internetmodem eller en nummereret Ethernet-port på din netværksrouter.

2.

Tilslut Powerline-adapteren til et stikkontakt.

3.

Tilslut den anden Powerline-adapter til en stikkontakt , strømlinje eller forlængerledning i nærheden af ​​din computer.

4.

Slut et andet ethernet-kabel til ethernetporten på Powerline-adapteren i nærheden af ​​computeren og sæt den anden ende i en ethernetport på din computer. Powerline-adapterne registrerer automatisk andre adaptere, der er tilsluttet hele huset og sætter sig op som om enhederne var forbundet med et ethernet-kabel.

Tips og advarsler

  • For den bedste tilslutningskvalitet må du ikke tilslutte Powerline-adaptere til udsalgssteder, der er delt med tungtrækkende enheder som vaskemaskiner eller hårtørrere.
  • En kablet forbindelse foretrækkes altid til en trådløs forbindelse med hensyn til hastighed og pålidelighed, men det er ikke altid muligt at køre et ethernet-kabel fra dit modem eller router til computere og andre enheder, der har brug for en solid forbindelse. I stedet for at gå trådløst og forringe forbindelseskvaliteten, kan du installere 'Powerline-adaptere' på dine strømforsyninger, der bruger elektriske ledninger i dit hjem som netværkskabler. Du skal have dit internetmodem korrekt forbundet til din netværksrouter for at oprette forbindelse til internettet via Powerline-adaptere.