Sådan eksporteres Outlook til Mbox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent og installer MessageSave. MessageSave for Outlook er tilgængelig til gratis download på techhit.com, download3000.com eller softsea.com. (se Ressourcer). Fra et af disse websteder skal du downloade programmet til din Windows-pc og derefter genstarte Outlook.

2.

Hold hukommelsen 'Indbakke' -mappen i Oultook. Klik derefter på 'Apple Mac Export' og derefter 'Export Messages' for at eksportere Outlook-mapper som MBOX-filer.

3.

Kopier MBOX-filerne fra din Windows-pc til et flashdrev eller hårdt kør ved hjælp af et USB-kabel.

4.

Tilslut drevet til din Macintosh-computer. Filerne vises på skrivebordet. Åbn Entourage eller Apple Mail, og træk og slip filerne i programmet.

Outlook er et program designet til Windows-pc'er til at gemme e-mails, kalenderhændelser, kontaktoplysninger og noter. Macintosh-computere har enten Apple Mail eller Entourage, som begge er programmer, der udfører lignende funktioner som Outlook. For at overføre e-mail-filer fra Outlook på en Windows-pc til et Macintosh-e-mail-program, skal filerne først konverteres til MBOX-filformat. MBOX er et udtryk, der bruges, når der henvises til e-mail-filer på en Macintosh-computer.