Sådan får du adgang til et DSL-modem via en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Test dit DSL-modem, før du afbryder det fra din computer eller internetforbindelse. Hvis du skal foretage fejlfinding af dine forbindelser senere, kan du være sikker på, at du får forbindelse til internettet.

2.

Indsæt og sørg for, at routeren modtager strøm. En strømindikator lyser, når den er korrekt tilsluttet.

3.

Tag Ethernet-forbindelsen mellem modemet og computeren bag på computeren ud. Tag Ethernet-kablet tilsluttet til modemet.

4. Slut den ende på ethernetkablet, der engang var i din computer, til porten på routeren mærket 'Internet' eller 'Uplink'. Det er kritisk modemet forbinder til denne port. Hvis du kun planlægger at bruge Wi-Fi-funktionerne på din router, er installationen færdig på dette tidspunkt. Wired Ethernet-brugere skal fortsætte.

5.

Slut din computers Ethernet-port til en åben port på routeren ved hjælp af et andet Ethernet-kabel. Der kan være et vilkårligt antal ekstra Ethernet-porte til rådighed afhængigt af din router kapacitet. Brugerdefineret dikterer, at du installerer din computer i den ene markeret 'Nej. 1, 'selvom enhver port fungerer på samme måde.

6.

Netværk andre computere i dit hjemmenetværk ved at køre Ethernet-kabel mellem dem og åbne porte, der er tilbage på routeren.

Tips og advarsler

  • Hvis du kender afstanden mellem hver computer på dit netværk og routeren, kan et kabelforsyningsfirma levere brugerdefinerede Ethernet-kabler på
  • Når du har installeret routerens hardware, skal du bruge den software, som producenten har leveret til at sikre dit trådløse signal og ændre routerns adgangskode, så andre ikke kan få adgang til dit netværk.
  • Mange hjemmenetværk skal henvende sig til routere som nav for deres netværksbehov, selv om tilslutning af en enkelt computer til et DSL-modem er relativt let. Routere tjener til at forbinde flere computere til internettet ved hjælp af den samme forbindelse og sortere trafik, således at hver computers data forbliver adskilt. Mange hjemmebrugere foretrækker også at bruge routere, der er sluttet til Ethernet-kabler i deres hjem på grund af de højere hastigheder, de kablede netværk leverer i forhold til Wi-Fi-netværk.