Sådan finder du en Verizon FIOS Network Key

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vend din router over og søg efter SSID'en på routerens klistermærke. Optag SSID'en og indtast oplysningerne for at bekræfte oplysningerne.

2. < / p>

Åbn din internetbrowser, skriv 'http://192.168.1.1' (uden citater) i adresselinjen og tryk 'Enter'.

3.

Indtast dit brugernavn, som er 'admin', hvis du ikke ændrede det og adgangskoden. Hvis du ikke har ændret dit kodeord, skal du kontrollere bunden af ​​din router for serienummeret og indtaste det i adgangskodefeltet. Tryk på 'Enter' -tasten.

4.

Klik ikonet 'Trådløse indstillinger' og klik derefter på 'Trådløs status'.

5.

Optag netværksnøglen i afsnittet 'WEP' på skærmen, og prøv at oprette forbindelse. kan ikke oprette forbindelse, skal du muligvis nulstille din router.

Verizon tilbyder en virksomhedsrouter, når du beder om deres FIOS internet service. Routeren kræver en sikker adgangssætning eller sikkerhedsnetværksnøgle for at få adgang til internettet og andre ressourcer, der er forbundet med netværket. Når du først modtager din router, har du mulighed for at ændre netværksnøglen. Hvis du ikke gør det, skal netværksnøglen indstilles til fabriks- eller Verizon-standarden. Som følge heraf er lokalisering af netværksnøglen en simpe opgave, men det afhænger af hvilken routermodel du har. Der er to metoder til at finde din routerens netværksnøgle. Hvis du ikke lykkes, skal du nulstille routeren og bruge standardnetværksnøglen, ifølge Verizon.