Sådan konfigureres en TeamSpeak Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kør TeamSpeak serverprogrammet som administrator. Kør TeamSpeak-klientprogrammet som administrator. Opret forbindelse til din TeamSpeak-server.

2.

Klik på knappen 'Værktøjer' øverst i vinduet og vælg 'Server forespørgselsindlogning'. Skriv dit serveradministrator brugernavn og adgangskode i felterne og klik på 'Log ind.'

3.

Klik på 'Værktøjer' og derefter en af ​​de administrative indstillinger for at konfigurere banelister, administrere kanaler og servernavnet og flere muligheder. Klik på 'Tilladelser' for at konfigurere kanaladgang, brugerrettigheder og flere muligheder.

4.

Klik på 'Indstillinger' for at konfigurere plugins, der bruges på din server, identiteter, der bruges på din server , og at køre installationsguiden.

Tips og advarsler

  • For at opdatere din TeamSpeak server og klientprogrammer skal du klikke på 'Hjælp' 'Check for Update' fra listen. Hvis du holder opdateringen opdateret, forhindrer du mange problemer.
  • TeamSpeak er en nem at bruge Voice over Internet Protocol, eller VoIP, et program, der forbinder brugere online via servere, så vokal kommunikation kan finde sted. TeamSpeak-servere er hostet af brugere eller kommercielle enheder og er forbundet med ved at give TeamSpeak-klientprogrammet serverens adresse og adgangskode. Du kan konfigurere TeamSpeak-serveren via mulighederne indbygget i TeamSpeak-klienten, men kun hvis du har administrative rettigheder til serveren.