Sådan opretter du en Realtek WiFi-adapter ved hjælp af kabel-internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit kabelmodem, og tilslut den anden ende til den trådløse router 'Internet' eller 'WLAN' -porten. Denne port vil være adskilt fra de andre Ethernet-porte på routeren.

2.

Tilslut den trådløse routerens strømforsyning og vent to minutter, mens den opretter et trådløst netværk og tilsluttes kabelmodemet.

3.

Slut Realtek Wi-Fi-adapteren til en USB-port på din computer. Windows skal automatisk registrere og installere adapteren. t, adapteren var højst sandsynlig med en disk med installationssoftware. Sæt disken i din computer og følg instruktionerne fra cd'en for at installere softwaren.

4.

Klik på ikonet for trådløs modtagelse i proceslinjen i Windows nær bunden, til højre -hånd hjørnet på skærmen og vælg det trådløse netværk, der er oprettet af din trådløse router fra listen, der dukker op. Hvis du ikke har konfigureret din trådløse router endnu, har netværket standardnavnet for den pågældende router. Mange routere bruger deres fabrikant som standardnetværksnavn, for eksempel skaber en D-link-router et netværk med navnet 'dlink.' Check routerens manual til standardnetværket, hvis du ikke kan finde det.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en Realtek Wi-Fi adapter, der ikke tilsluttes via USB, skal du kontrollere ejerens manual for installationsvejledning.
  • Et trådløst hjemmenetværk med det, der leverer internetadgang, har tre vigtige komponenter: Et modem, der er forbundet til internettet, en trådløs netværksrouter og et trådløst netværkskort installeret på en computer. Du har fået dit kablet internet tilsluttet, og en Realtek Wi-Fi adapter klar til at få dig trådløst at surfe på internettet, men der sker ikke noget. Det er fordi, at den trådløse adapter har brug for et trådløst netværk til at oprette forbindelse til, og det trådløse netværk kræver at være forbundet til internettet.