Sådan opretter du et trådløst kontor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Indledende opsætning

1.

Tilslut din trådløse router til kabelforbindelsen i din væg. Tilslut forbindelseskabel til 'WAN' -porten på routeren. Slut routerens strømkilde til væggen, og tænd routeren.

2.

Slut dit trådløse adgangspunkt til din router ved at skubbe den ene ende af en Ethernet-kabel ind i WAP. Skub den anden ende af Ethernet-kablet i 'LAN' -porten på routeren. WAP'en forbinder dine trådløse enheder med din router.

3.

Tilslut din bærbare computer eller computer til WAP. Klik på 'Start' knappen på din computer og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og Internet' og vælg derefter 'Netværk og delingscenter.' Vinduet 'Netværk og delingscenter' åbnes.

4.

Klik på 'Konfigurer en trådløs router eller adgangspunkt.' Klik på knappen 'Næste'.

5.

Følg Anmode om at oprette en trådløs passord eller sikkerhedsnøgle. Skriv nøglen nede på et sikkert sted for at sikre adgang senere, hvis det er nødvendigt.

Tilføj computere

1.

Klik på 'Start' og peg derefter på 'Opret forbindelse til.'

2.

Klik på dit trådløse netværk i netværkslisten.

3.

Klik på 'Co nnect '-knappen og indtast det passord eller den sikkerhedsnøgle, du genererede til din WAP.

Et trådløst kontor tilbyder bekvemmelighed, fleksibilitet og mobilitet. Trådløse enheder installeret på dit kontor giver frihed til mobiludskrivning, netværk og internetadgang. Trådløse netværk koster mindre end kablede netværk og kræver ikke samme niveau af teknisk ekspertise, ifølge Hewlett-Packard (HP). Du skal have en trådløs router installeret med en etableret internetkonto for at installere de resterende trådløse komponenter. Når du er færdig, vil dit kontor give frihed i fil- og ressourcedeling.