Sådan tilslutter du en computer til et DSL-modem via USB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt driverinstallations-cd'en, der fulgte med modemmet, i cd-rom-drevet på din computer. Gå til din 'Start' -menu, klik på 'Alle programmer', gå til 'Tilbehør' 'og klik' Kør. 'Skriv' D: \ setup.exe, 'erstatte' D 'med dit cd-rom-drevs bogstav. Følg installationsguiden for at installere dine USB-modemdrivere. Spring dette trin ud, hvis du har et Plug and Play-modem, eller hvis modemmet ikke er forsynet med en installationsdisk.

2.

Få et standard perifer USB-kabel og sæt den firkantede ende til dit modems firkantede USB-indgang. Glem ikke at tilslutte modemets strøm- og telefonkabler korrekt.

3.

Slut den flade ende af dit USB-kabel til en ledig USB-port på bagsiden af ​​din computer. Din computer registrerer automatisk modemet og opretter forbindelse til internettet.

Så længe din computer og dit modem har USB-porte, kan du oprette forbindelse til internettet ved hjælp af et USB-kabel i stedet for Ethernet. I modsætning til at bruge Ethernet-kabler, skal du muligvis installere drivere til dit modem. Disse drivere kommer på en disk, der leveres af producenten, hvis modemets betjeningsmanual ikke beskriver modemet som et 'plug and play' modem.