Sådan udskriver du med Bluetooth-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan udskriver du med en Bluetooth-adapter

1.

Slut Bluetooth-adapteren til computerens USB-stik. Eller hvis Bluetooth allerede er indbygget i din maskine, skal du vælge ' Bluetooth 'på din computers menu og sørg for at den er indstillet til' on '. Din computer vil nu kunne hente andre Bluetooth-enheder normalt inden for en radius på 15 til 30 fod afhængigt af signalets styrke fra adapteren eller den enhed, der er indbygget i din computer.

2 .

Slut en Bluetooth-adapter til din printer. Nogle printere leveres med indbyggede Bluetooth-transceivere, der allerede er installeret. Andre kræver en særlig printadapter for at kunne bruge Bluetooth-signaler. Et eksempel på en adapter er HP (Hewlett-Packard) Wireless Print Server.

3.

Brug computeren til at vælge printeren i det nærmeste område, der er tilsluttet Bluetooth . Printeren bliver nu tilføjet til din computers netværk, så det er muligt at sende udskriftsjob fra computeren til den samme printer. Det er også muligt at sende udskriftsjob fra enheder som kameraer, PDA'er, Blackberries og mobiltelefoner, der er Bluetooth aktiveret.

Bluetooth er en trådløs teknologi, der muliggør 'sikre, trådløse forbindelser mellem bærbare og faste enheder, som producenten siger. Det kan bruges til at overføre fotos, filer eller til at sende kommandoer til scannere eller printere fra andre enheder som telefoner og kameraer.