Instruktioner til Sådan indstilles et SpeedStream 6520-modem til Bridge Mode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser på din computer og besøg '192.168.2.1' med den.

2.

Indtast Speedstream-modemet ' s brugernavn og adgangskode ved forespørgslen. Hvis du ikke har indtastet et brugernavn eller kodeord, skal du bruge 'admin' som brugernavn og lade feltet tomt være tomt.

3.

Klik på

Klik på ikonet 'Hjemmenetværk', klik derefter på 'Avancerede indstillinger', og klik derefter på '' Konfigurer det lokale hjemmenetværk modem LAN-WAN-port. '

Vælg' LAN '-alternativet på skærmen, der vises, og klik derefter på' Brugerdefinerede indstillinger 'ved næste prompning.

6.

Skriv '192.168.2.1' i 'IP-adressefeltet' og derefter '255.255.255.0' i feltet 'IP Netmask'. Klik på knappen 'Brug WAN', og klik derefter på 'Deaktiver' i feltet 'DHCP Server'.

Selvom SpeedStream 6520 Modem leveres med en trådløs router, der er indbygget i enheden, der gør det muligt for trådløse enheder at få adgang til internettet, er det måske ikke på det ønskede niveau. Du har måske allerede en router, som du har brugt, som du stadig vil bruge på dit DSL Internet-netværk. Ligegyldigt tilfældet, brug SpeedStream-modemet til at bruge en anden router til at regulere internettrafik.