Min bærbar computer kan ikke oprette forbindelse til min pc via Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' eller Windows i nederste venstre hjørne af din computers skærmen, og højreklik på 'Denne computer' eller 'Computer'. >

2.

Vælg 'Egenskaber' valgmuligheden.

3.

Klik på fanen 'Computer Name' (Windows XP) Skift indstillinger '-knappen under afsnittet' Computer Name '(Vista eller Windows 7).

4.

Klik på den grå' Change '-knap.

5

Skriv et navn til din arbejdsgruppe i tekstfeltet under 'arbejdsgruppe', og klik derefter på 'OK' knappen nederst på skærmen.

6.

Genstart computeren, når du bliver bedt om det.

7.

Gentag denne proces på pc'en, og sørg for at skrive det samme navn til arbejdsgruppen som i den bærbare computer. < /p>

8.

Klik på knappen 'Start' eller Windows i nederste venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter 'Kontrolpanel'.

9.

Vælg 'Netværk' valgmuligheden. Du skal nu kunne oprette forbindelse til den anden computer.

Tips og advarsler

  • At dele fold ers med andre computere i din arbejdsgruppe, højreklik på mappen, vælg fanen 'Deling' og klik derefter på knappen 'Del'.
  • En af hovedårsagerne til, at computerbrugere forbinder til et netværk, er at kunne dele filer med andre brugere på samme netværk. Det giver en enkel og bekvem metode til distribution af ressourcer, alt inden for et stabilt miljø. Det er dog simpelthen at være på samme computer netværk, at det ikke er nok at sikre, at du kan se filer på en anden netværkscomputer. Brugere skal også være en del af samme arbejdsgruppe. Derfor, hvis du har en bærbar computer og en personlig computer forbundet via en Linksys router og de kan ikke finde hinanden, så er de ikke en del af samme arbejdsgruppe.