Oprettelse af en kirkes webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en konto. Der er mange tjenester, der giver dig mulighed for at oprette et websted gratis, herunder nogle der specialiserer sig i blogstilsider. For mere traditionelle website layouts, prøv en gratis webhosting / site-building service som Weebly eller Webs.com. For at gøre dette skal du angive oplysninger, herunder dit navn og din emailadresse, og oprette en adgangskode.

2.

Design din hjemmeside. Det er vigtigt, at du lader dine besøgende vide, hvilke oplysninger der findes på dit websted, og hvor de kan finde den. Medtag en tekstartikel om din kirke og de tjenester, den tilbyder, samt billeder og links, der forbinder din hjemmeside med andre sider, der indeholder mere detaljerede oplysninger. For blogs er din hjemmeside den primære placering af opdateret information, mens et mere traditionelt websted vil linke til sekundære sider.

3.

Opret sekundære sider. Medtag på en grundlæggende kirkewebsted oplysninger som en officiel kontaktside med en liste over kirkens officerer og deres telefonnumre, e-mailadresser mv. Udvid kontaktlisten til også at omfatte kirkemedlemmer. Dedikere en anden side til notering kommende middage, gårdsalg og andre begivenheder og en anden side til aktuelle nyheder / bøn anmodninger. Udvikle så mange eller så få sider som du har brug for; Sørg dog for at tilføje et link til siden på din hjemmeside, så besøgende er opmærksomme på, at det eksisterer.

4.

Udgiv dit websted. Når du er tilfreds med den måde dit websted ser ud, gør det synligt via udgivelsesfunktionen. Når dit websted er udgivet, skal du sørge for, at din menighed ved, at den findes ved at få ordet ud via kirkens bulletin, telefonopkald mv.

Oprettelse af en hjemmeside til din kirke er en nem, effektiv og billig måde at holde din menighed opdateret om kommende arrangementer, bønnlister, kontaktoplysninger og mere. En af de nemmeste måder at sætte din kirke på internettet er at bruge et gratis domæne / hosting-service. Disse giver dig mulighed for at designe flotte hjemmesider uden at have nogen programmeringskundskaber overhovedet, hvilket gør det nemt at få din kirkes hjemmeside online på ingen tid.