Sådan Reset et Supervisor Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Windows-computer ved hjælp af en konto med administratorrettigheder. Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'lusrmgr.msc' i søgefeltet. Tryk på 'Enter'.

2.

Dobbeltklik på 'Lokale brugere og grupper' for at åbne et nyt konfigurationsvindue. Klik på ikonet 'Brugere'. Dette lister alle brugere på din computer, herunder administratorkontoen.

3.

Højreklik på administratorkontonavnet og vælg 'Indstil kodeord'. En dialogboks åbnes med mulighed for at nulstille adgangskoden.

4.

Indtast den nye adgangskode i den første tekstboks. Indtast det en anden gang i det andet tekstfelt for at bekræfte, at du indtastede den rigtige adgangskode værdi. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne.

Din overvågningskonto på Windows-computeren hedder 'administrator', fordi den styrer alle aspekter af Windows-konfigurationerne, herunder hardwareindstillinger, brugerkonti og sikkerhed. Adgangskodeordet er nulstillet ved hjælp af en anden konto, der har administratorrettigheder. Administratorer opretter flere overvågningskonti for at undgå at bruge samme konto til styring af computere, hvilket er en sikkerhedsrisiko på netværket. Du kan bruge et af disse konti til at nulstille supervisoradgangskoden på en computer.