Sådan aktiveres Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivering af Linksys-routeren

1.

Sørg for at alle de rigtige ledninger, der fulgte med din Linksys-router, er forbundet på de rigtige steder. Sørg for, at antennerne er strammet og ikke blokeret af nogen genstande.

2.

Brug dit internetudbyderens (ISP) modem, der fulgte med din internet service, Ethernet-kabel fra modemet til Linksys-routerporten, der er mærket 'WAN' eller 'Internet'.

3.

Brug en anden Ethernet-kabel til at tilslutte til dine andre enheder, der har brug for forbindelser til Internet. Slut den anden ende af Ethernet-ledningen til de ekstra porte på bagsiden af ​​din Linksys-router (1, 2, 3, 4). Din router er blevet aktiveret og tilsluttet.

Adgang til router Indstillinger

1.

Åbn en webbrowser for at få adgang til dine Linksys router indstillinger,

2.

Gennemse til din Linksys router ' s standard IP adresse. Hvert mærkes standard IP-adresse er anderledes, så sørg for at tjekke med routerens manual eller officielle supportwebsted. Linksys standard IP-adresse er '192.168.1.1'. Gennemse den IP-adresse for at få adgang til routerindstillingerne.

3.

Log ind, når du bliver spurgt med brugernavnet 'Linksys' og adgangskoden 'admin.' Dette er standard login-credentials for Linksys router. Du kan ændre disse, når du er logget ind. Fra dette panel skal du opdatere sikkerhedsindstillinger, tilføje adgangskoder og indstille tidsplaner for internetadgang.

Tips og advarsler

< li> Tilslut og test en kabelforbindelse, før du forsøger at konfigurere en trådløs forbindelse med din router for at bekræfte en arbejdstilslutning. Aktivering af din Linksys-router vil gøre det muligt for flere computere at oprette forbindelse til dit netværk ad gangen. Linksys-routeren organiserer også alle dine forbindelser til ét sted, hvilket forenkler håndteringen af ​​sikkerhedsproblemer og adgangskoder. Aktivering af din Linksys-router er forholdsvis let og bør ikke tage mere end ti minutter.