Sådan bruges en Keystone Phone Jack

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Strip UTP-kablet tilbage 3/4 tommer til 1 tommer og spred de tre separate snoet trådpar. Det mest moderne kabel er UTP, eller ubeskyttet snoet par. Du vil bemærke, at de tre par ledninger er snoet sammen i en bestemt konfiguration.

2.

Fjern indsatsnøglås bagved klemmen på keystone jack. ikke mere end 1/2 tommer af det første par snoet ledninger, og gør det samme for de resterende to par. Derefter adskiller ledningerne og blæser dem ud.

3.

Sæt de to første ledninger i stikket i overensstemmelse med det farvekodede diagram, der er vist på selve stikket. Trådene er farvekodede til de tilsvarende farver på stikket, en hvid stribe ud over en grøn, orange eller blå stribe. Indsæt hver ledning i 45 grader vinkel.

4.

Sæt de sidste fire ledninger i keystone jacket. Det farvekodede mønster går som følger: hvid og grøn, hvid og orange, blå og hvid, hvid og blå, orange og hvid og endelig grøn og hvid. Bemærk parring af ledninger midt i jack, blå / hvid og hvid / blå. Disse er de to ledninger, der faktisk bærer data- og talesignaler.

5.

Kontrollér at alle seks ledninger er fastklæbet fast. Udskift indsatsnøglen bag klemmen for at sikre den.

Tips og advarsler

  • Forsøg ikke at klemme i alle seks ledninger i keystone jack enkelt gang; det anbefales kun to ad gangen.
  • Det er vigtigt, at ikke mere end 1/2 tommer af hver enkelt ledning er uforskudt, ellers vil kablet sandsynligvis svigte.
  • Keystone jacks bruges til at rumme et bredt udvalg af telekommunikations-, data- og audiovisuelle indstillinger, der alle bruger et modulært system. Keystone jacks giver dig mulighed for at have op til 12 komponenter, f.eks. Et computernetværk, telefon, coax for kabel-tv, fiberoptik, RCA til lydsignal og flere videoapplikationer, alt sammenkobling på en enkelt vægplade eller monteringsboks. Modulære keystone jacks er tilgængelige i RJ-11 konfigurationen, som er modulære plug-in jacks for voice telefon service.