Sådan fejlfindes et Toshiba PCX5000 kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller strømindikatoren. Hvis det er slukket, skal du trække netledningen korrekt i modemet og stikkontakten eller prøve en anden stikkontakt. Hvis modemet stadig ikke modtager strøm, er det nødvendigt at udskifte modemet.

2.

Kontroller kabellampen. Hvis det er slukket, modtager modemet ikke nedstrøms signal. Kontrollér kabel-tv for at sikre, at kabelsignalet når huset. Træk modemet ud af strømmen i mindst 30 sekunder, og sæt det til igen. Hvis modemet stadig ikke kan synkronisere, er det nødvendigt at kontakte den lokale kabeludbyder for at få yderligere hjælp.

3.

Kontroller testlyset. Et blinkende lys angiver, at modemet er i selvtestfunktion eller ved at downloade ny software. Et solidt lys indikerer, at den oprindelige selvtest mislykkedes. En mislykket test kræver assistance fra den lokale tjenesteudbyder. Hvis lyset er slukket, indikerer det, at selvtestresultaterne var fine.

4.

Kontroller USB-lyset, hvis du tilslutter via USB. Et tændt eller blinkende lys angiver, at modemet er tilsluttet og installeret korrekt. Hvis lyset er slukket, er kabelmodemet ikke tilsluttet eller ikke installeret. Sæt USB-kablet i modemet og USB-porten for at sikre en sikker tilslutning. Skift USB-porte på din computer, hvis det er nødvendigt. Geninstaller modemdriverne. Hvis modemet ikke forbinder, skal du udskifte USB-kablet eller bruge den alternative Ethernet-port.

5.

Kontroller WLAN-lampen, hvis du tilslutter trådløst. Et blinkende lys angiver, at data overføres via modemet. Et lys, der er slukket, tyder på, at modemet ikke opretter forbindelse til den trådløse enhed. Geninstaller de trådløse enhedsdrivere og kontroller, at det kan se modemet. Hvis modemmet ikke vil forbinde, skal du kontakte det tekniske supportkontor for din trådløse enhed eller bruge en fysisk forbindelse til modemet.

6.

Kontroller Link / Act-lyset, hvis du er tilslutning via Ethernet. Et tændt eller blinkende lys indikerer, at modemet er tilsluttet. Hvis lyset er slukket, registrerer modemet ikke linket til computeren. Kontroller computerens enhedsadministrator for at sikre, at Ethernet-driverne er installeret. Tilslut Ethernet-kablet til en anden port på modemet. Hvis modemet ikke vil forbinde, skal du udskifte Ethernet-kablet eller bruge den alternative USB-port.

< p> 7.

Kontakt din lokale kabeludbyder, hvis ingen af ​​ovenstående fejlfindingstrin genoprettede din internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Forsøg ikke at udskifte kabelmodemets strømkabel med en anden adapter. Brug af en netledning, der ikke er lavet til dit modem, kan medføre elektrisk stød eller brand.
  • Toshiba PCX5000 er et trådløst gateway kabelmodem, der giver kontinuerlig adgang til højhastigheds-bredbåndsinternet. Desværre kan din 'altid til' forbindelse muligvis ikke fungere korrekt. I et sådant tilfælde er PCX5000 udstyret med lys, som vil hjælpe dig med at bestemme årsagen til problemet. Løsningen kan være enkel og kan løses hurtigt uden at skulle vente på en servicetekniker.