Sådan finder du den bedste VoIP Provider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sammenlign serviceområder. Det er klart, at funktioner og omkostninger bare betyder, at VoIP-selskabet ikke tilbyder service i dit område. Du kan som regel hurtigt finde ud af, om et firma tilbyder sine tjenester på din gade ved at bruge et servicekortværktøj på de større firmaers hjemmeside. Du skal blot indsætte din adresse og klikke på 'Gå'. Værktøjet vil fortælle dig om sekunder, om du er dækket.

2.

Sammenlign funktioner: VoIP-udbydere tilbyder stort set samme grundlæggende service: Voice-tjenester via internetlinier. Så når det kommer til hvilken der er bedre, tag et kig på nogle af de funktioner, som hver virksomhed tilbyder. Nogle vil smide ind funktioner som call venter, opkalds-id, tre-vejs opkald, langdistanceopkald og voicemail gratis, mens andre kun vil gøre det til en pris. Nogle kan muligvis ikke tilbyde disse funktioner. Nogle af de større virksomheder kan tilbyde VoIP bundtet med andre tjenester, såsom højhastigheds-internet og kabel-tv takket være partnerskaber.

3.

Sammenlign ringekvalitet. VoIP-tjenesten er kun så god som dens modtagelse. Ikke bare bør du se professionelle gennemgangssider, men også efter forbrugeranmeldelser, når det kommer til at bestemme hvem der har den bedste opkaldskvalitet og de færreste opkaldsproblemer.

4.

Sammenlign koste. At bestemme hvilket firma der giver dig de mest funktioner og værdi for den laveste pris, er vejen til at bestemme hvilken VoIP-tjeneste der er bedst for dig. Husk, at det ikke nødvendigvis betyder, at den billigste service (eller den dyreste for den sags skyld) er den bedste. Det betyder, at den service du vælger, skal tilbyde alle de tjenester, du ønsker for det mindste beløb.

VoIP eller Voice Over Internet Protocol er det tekniske udtryk, der bruges til at henvise til brug af din computer og internetforbindelse som din hjemme telefon. Virksomheder som Vonage, Ooma, Skype og andre har brugt fordelene ved at bruge din computer over din traditionelle hjemme telefon service i mange år, hævder at kunne levere det samme serviceniveau eller bedre for halvdelen af ​​omkostningerne. Så med alle de virksomheder derude tilbyder deres tjenester, hvordan ved du, hvilken er den rigtige for dig?