Sådan forlænges NETGEAR Wireless Internet Service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af din trådløse router.

2.

Fjern en af ​​antennerne fra den trådløse router ved at skrue af bunden fra dens mount.Nogle antenner har glidebetræk over deres monteringer. Skub blot dækslet af antennebøsningen for at afsløre det. De fleste antenner kan skrues af med hånden.

3.

Sæt stikket på kablet på den store antenne i modtageren på den trådløse router, der er udsat, når du fjernede den lille antenne, og stram derefter forbindelsen ved at skrue den på modtagerens gevind. Det skal være en lille, cirkulær modtager med skruetråd udenfor. De ser ud som små tv-kabelmodtagere.

4. Placer den store trådløse antenne så højt som muligt, væk fra store metalstykker, halogenlamper, radioer, mikrobølger og trådløse telefonmodtagere.

5. Tilslut den trådløse routerens strømforsyning tilbage og vente et minut, mens trådløse enheder på dit netværk genopretter forbindelse til routeren. Du bør bemærke forbedret trådløs modtagelse i områder med tidligere dårlig signalstyrke, så du kan få adgang til internettet via dit trådløse netværk på længere rækkevidde.

Tips og advarsler

  • Se afsnittet Ressourcer til andre måder at øge din trådløse signalkvalitet på.
  • Hvis du har et modem tilsluttet din Netgear-trådløse router eller bruger et Netgear-modem med trådløs kapacitet, har du sikkert nydt at surfe på internettet fra de fleste værelser i dit hus. Men der er steder i de fleste huse, der lider af fattige trådløs signalstyrke, enten på grund af hvor den trådløse router er placeret eller mængden af ​​ledninger og kanaler, der er skjult i væggene. Den bedste måde at udvide dit trådløse netværk på er ved at udskifte en af ​​de trådløse routerens antenner med en større en.