Sådan genstarter du et fjernt skrivebord i kommando

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 7 'Start' Orb på din proceslinje. Indtast 'cmd' i menuens tekstboks. Tryk på 'Enter.' Windows kommandolinjeværktøjet åbnes.

2.

Skriv 'Shutdown -?' Og tryk på 'Enter . 'Dette er en bekvem måde at huske syntaxen til afbrydelsesværktøjet. Det viser også muligheder for kommandoen.

3.

Skriv' shutdown -m \\ computernavn -r 'og tryk på' Enter ', hvor' computernavn 'er navnet på den computer, du vil genstarte.

4.

Indtast administratoradgangskoden i prompt. Tryk på' Enter 'og vent på bekræftelsesmeddelelsen, der fortæller dig, at fjerncomputeren er genstartet.

Administratorer har fuldstændig kontrol over alle netværksressourcer, herunder klientcomputere. Som administrator kan du genstarte en computer fra din lokale computer ved hjælp af Windows-kommandolinjeværktøjet. Kommandoen er et simpelt værktøj, der tager en kommando med en linje, administratoradgangskoden og genstarter computeren uden input fra brugeren. Dette er gavnligt for administratorer, som arbejder med flere computere på et netværk og skal genstarte dem efter installation af software.