Sådan netværk med et kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til 'Ethernet' eller 'Computer' porten på kabelmodemet. Tilslut den anden ende af dette kabel til port 1 på Ethernet-kontakten eller navet.

2.

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til den første computers netværksadapter. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til en af ​​de frie porte på netværksomskifteren eller navet.

3.

Slut den ene ende af det tredje netværkskabel til netværksnav eller Tænd den anden ende af dette kabel i netværksadapterporten på den anden computer.

4.

Tænd begge computere. Kontrollér, at lysdioden på hver computers netværk Adapter blinker intermitterende; dette viser, at computeren kommunikerer med netværksnav eller switch.

Et kabelmodem er en bredbåndsinternetanordning beregnet til brug i hjem og små kontorer. Mange bredbåndsmodemer - inklusive kabelmodem - giver kun en netværksforbindelse. Men mange hjem og små kontorer kræver internetadgang for alle computere i bygningen. En måde at dele et kabelmodems netværksforbindelse på er at bruge et netværkshub eller en switch.