Sådan nulstilles et administratoradgangskode til en netbruger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'cmd' i søgefeltboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne dit Windows-kommandolinjeværktøj.

2.

Indtast 'netbruger -?' ind i kommandoprompten og tryk på 'Enter'. Dette viser flere valgmuligheder og syntaks krav til kommandoen. Dette hjælper dig med at huske, hvordan du bruger kommandoen, hvis du glemmer syntaxen i fremtiden.

3.

Skriv 'netbruger brugernavn * / domæne' og tryk 'Enter' user\_name 'er navnet på den bruger, du vil redigere, og' domæne 'er navnet på domænet på dit netværk.

4.

Indtast det nye brugeradgangskode i kommandoen hurtig. Hvis du bliver bedt om administratoradgangskoden, skal du indtaste den i prompt. Brugerens adgangskode ændres straks.

Netværksadministratorer har brug for en hurtig måde at ændre brugerens adgangskode på. Windows kommandolinjeværktøj giver dig en hurtig måde at ændre brugeradgangskode på dit Windows-domænenetværk. Det gør det mere bekvemt end at bruge en grafisk grænseflade. bruger 'kommando ændrer brugerens adgangskode uden alle de ekstra klik og mus bevægelser, der er nødvendige for typiske Windows-værktøjer.