Sådan opgraderes Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opdatering af Netgear-routeren

1.

Find din Netgear-routers produktbeskrivelse; dette vil være på bagsiden af ​​Netgear-enheden eller på basen. noget som 'NETGEAR Wireless-G Router WGR614v9.'

2.

Brug enhedens produktbeskrivelse og find modelnummeret; Disse vil være en samling af tegn i slutningen af ​​beskrivelsen, såsom 'WGR614v9'.

3.

Åbn en webbrowser som Internet Explorer eller Firefox og indtast 'http : //kb.netgear.com/app/products/list 'uden citaterne i din browser.

4.

Vælg den type Netgear-modem, du har, og find din model nummer fra produktlisten. Når den er fundet, vil den tage dig til din router s support side, hvor manualer og produktguides kan findes.

5.

Klik på den fremhævede ordbog, der starter 'Seneste firmwareversion . ..

6.

Klik på downloadfilen og højreklik for at gemme den nyeste driver. Husk, hvor du gemmer filen, så den nemt kan hentes igen senere. Bemærk venligst, at Netgear-drivere er forskellige globalt, og kun download den fil, der er korrekt for din region.

7.

Åbn en anden webbrowser og indtast 'http://192.168.1.1 'uden citationstegnene og tryk på' Enter 'på tastaturet for at indlæse din routeres startside.

8.

Indtast routerns loginoplysninger. Disse vil være brugernavn / kodeord = admin / kodeord eller 1234 for ældre modeller.

9.

Klik på overskriften på din router 's hjemmeside 'Vedligeholdelse' og derefter ' Router Opgradering. ' Klik på 'browse' for at finde din gemte firmware fra trin 6 og klik på 'Upload' for at starte installationen.

10.

Tillad routeren at installere og genstarte . Når du er færdig, skal du trykke på og holde nede i 3 sekunder med den forsænkede knap, der er markeret med 'nulstil' på bagsiden af ​​din router for at genstarte en gang til.

11.

Vent, indtil modemet har genstartet ; Din nye firmware vil blive installeret.

Når en Netgear-router har forældet firmware eller beskadigede drivere, kan dette skabe filfejl, tab af hukommelse, hardwarefejl og kommunikationsproblemer med andre WiFi-aktiverede enheder. Drivere og firmware udgives regelmæssigt af Netgear. Disse er skræddersyede softwarestykker til din specifikke router, der gør det muligt at kommunikere med andre netværksenheder, hvilket giver dig en jævn og hurtig internetforbindelse. Regelmæssigt opdatering af Netgear-modemdriverne forhindrer enhver sammenbrud i softwaren, hvilket giver dig større support og styrket sikkerhed.