Sådan opretter du en anden computer på Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut computeren direkte til routeren ved hjælp af Ethernet-kablet for at fuldføre forbindelsen. En kablet router kan kun sende en forbindelse til enheder, der er tilsluttet den. En trådløs router har mulighed for at bruge både kablet og trådløs forbindelse.

2.

Tilslut den trådløse adapter til computeren. Installer de tilhørende drivere, så computeren kan genkende den trådløse adapterenhed. Søg og find den internetforbindelse, der matcher dit SSID. Forbindelsen med den højeste kvalitet bliver den forbindelse, der er din. Tilslut enheden og indsæt oplysninger om oplysninger, som du måske har brug for, når forbindelsen er sikret.

3.

Bekræft, at den anden computer er sluttet til din Linksys trådløse router ved at åbne din Internet browser og kontrol for at se dig har internetadgang.

Linksys er et selskab, der producerer og fremstiller routere og andre enheder, der distribuerer en internetforbindelse til flere computere via et netværk. En router er en enhed, der gør det muligt for flere computere at bruge en internetforbindelse. Hvis du forbinder flere computere til en router, kan det være svært eller nemt, afhængigt af hvilken type router du har installeret. Konfigurationen af ​​routeren er ret let, da Linksys har investeret en sund mængde penge og tid i software, der strømlinierer installationsprocessen.