Sådan overvåger du en netværks pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktivitetsmonitor 5.5 er en overvågningssoftware, der produceres og udvikles af Soft Activity. Aktivitetsovervågning sælger til $179,95. Ifølge Soft Activity, 'Med dette kraftfulde værktøj kan du spore ethvert LAN, der giver dig den mest detaljerede information om, hvad, og hvornår dine netværksbrugere udførte. Uanset om det er et offentligt netværk af biblioteker, universiteter eller kommercielle organisationer - Aktivitetsovervågning tilbyder effektiv kontrol. ' Dette program kan fange brugerens skærm og overvåge hele netværket.

2.

PCAcme producerer en software kaldet PC Activity Monitor, der gør det muligt at overvåge en netværkscomputer. Overvågning sker på en måde, der er helt usynlig og uopdagelig. PC Activity Monitor leveres i to versioner. Standardversioner sælges til 89,95 dollar, og lite-versionen sælges til 29,95 dollar. Lite-versionen har færre funktioner end standardversionen og er rettet mod personlig brug, mens standardversionen udvides til netværk og andre computere.

WebWatcher er en high-end software aktivitetsovervågning softwarepakke, der prale af et robust system af funktioner og indstillinger. WebWatcher sælger for $97,00 pr. Licens. WebWatcher er installeret på den computer, du ønsker at overvåge, og alle de oplysninger, der spores, sendes tilbage til en online-konto, som du kan logge på når som helst.

Computere, der er forbundet med virksomheder, f.eks. Forretningsdatorer, overvåges normalt med en tredjeparts software. Mange offentlige computere bruger også denne overvågning for at sikre, at deres medarbejdere ikke lader rundt eller opsamler indhold på deres computer, der kan bringe virksomheden eller virksomheden i fare. Overvågningssoftwaren går som regel under navnet aktivitetsovervågning.