Sådan redigerer du registreringsdatabasen på et andet harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' knappen i proceslinjen og indtast 'Regedit' i menuens tekstboks. Tryk på 'Enter' for at åbne dit register.

< p> 2.

Klik på 'File' menupunktet. Klik på 'Connect Network Registry.' Der åbnes en dialogboks for indtastning af fjerncomputerenes navn. Indtast det og klik på 'Connect'. På venstre side af vinduet, under din lokale computers registreringsdatabase, vises den eksterne computers registreringsværdier.

3.

Højreklik på en registreringsværdi og vælg 'Modificere.' Dette åbner en dialogboks, der gør det muligt at redigere registreringsværdierne.

4.

Højreklik på fjerncomputerenes navn på venstre side af din registreringsdatabase. Vælg ' Afbryd 'for at lukke registreringsdatabase editorens forbindelse.

Ofte skal netværksadministratorer eksternt få adgang til en brugers computer fra en afstand til at konfigurere den eller reparere registreringsproblemer. Rediger et fjernt registreringsdatabase for at aktivere eller deaktivere indstillinger på fjerncomputeren. Dette er en fordel for administratorer, der skal konfigurere flere computere fra en lokal computer. Windows registry editor giver administratoren mulighed for at få adgang til og redigere eksterne registreringsværdier. Tilslut til en eller flere eksterne Windows-computere på samme tid.