Sådan tillader du automatisk trådløs LAN-roaming

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Orb-logoet nederst på skrivebordet for at vise startmenuen. Klik på 'Kontrolpanel' i menuen for at åbne et vindue. Skriv 'trådløs' i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet. Klik på 'Administrer trådløse netværk', når det vises i søgeresultaterne i midten af ​​vinduet.

2.

Højreklik på netværksprofilen for at vise en pop-up menu. Vælg 'Egenskaber' i menuen, som åbner en dialogboks.

3.

Klik på fanen 'Forbindelse' foran i dialogboksen.

4.

Klik på et afkrydsningsfelt ved siden af ​​følgende to muligheder: 'Opret forbindelse automatisk, når dette netværk er i rækkevidde' og 'Opret forbindelse til et mere foretrukket netværk, hvis det er tilgængeligt.'

5.

Klik på knappen 'OK' for at gemme ændringen, og luk dialogboksen. Når computeren er inden for rækkevidden af ​​et trådløst netværk, som det har tilsluttet til før, skifter det automatisk til det pågældende netværk.

Tips og advarsler

  • Til manuelt tilføj et netværk til listen, se venligst 'Referencer' for et link til Microsofts 'Trådløse netværk, ofte stillede spørgsmål' -webside. Udvid sektionen mærket 'Hvordan finder jeg et trådløst netværk, der ikke er på listen af tilgængelige netværk? '
  • Sørg for, at sikkerhedsprotokoller anvendes, når du tilslutter til WLAN'er, især dem i offentlige indstillinger.
  • Moderne bærbare computere er meget mobile. Folk tager pc'er på daglige pendler, fra hjem til kontor om morgenen, fra kontoret til internetkafeen om eftermiddagen og fra kontoret til hjemmet om aftenen. Tilgængelighed til trådløse lokalnetværk (WLAN), der er forbundet til internettet, forbedrer mobilens mobilitet. PC'er gemmer flere netværksprofiler, der bevarer indstillingerne for forbindelse til internettet, og en travl professionel kan have tre af dem. har funktionalitet, der gør det muligt automatisk at skifte WLAN'er inden for rækkevidde.