Linksys kabelmodem instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbind Linksys Modem

1.

Tilslut et koaksialkabel til Linksys modem. Jacket til koaksialkablet er gevind med et lille hul i midten. Det er den eneste gevindstik på modemet. Tilslut den anden ende af koaksialkablet til en stikkontakt på væggen.

2.

Tilslut et Cat5 Ethernet-kabel til porten 'Til computer' på bagsiden af ​​Linksys modem. Hvis du bruger en trådløs router, skal du slutte den anden ende af kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​routeren. Hvis du ikke bruger en trådløs router, skal du slutte den anden ende af kablet til 'Ethernet' -porten bag på computeren.

3.

Slut et Cat5 Ethernet-kabel ind i en af ​​LAN-portene bag på din internetrouter, og sæt derefter den anden ende af kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Hvis du ikke bruger en trådløs router, eller hvis du planlægger at forbinde dine computere udelukkende til dit trådløse netværk, skal du springe over dette trin.

4.

Kontakt din kabeludbyder og giv dem MAC adresse på bunden af ​​modemet. MAC-adressen giver din udbyder mulighed for at sende et internet-signal til dit hjemmenetværk.

5.

Slut Linksys-modemet til en strømkilde for at tænde det. Vent 30-60 sekunder for 'Data' -lampen at belyse. Dette indikerer datatransmission. Tænd den trådløse router og computeren.

Når du modtager dit Linksys-modem fra din kabeludbyder, skal du oprette dit netværk af computere og trådløse routere bag det, før du kan kontakte din kabeludbyder for at aktivere modemet på din konto. De grundlæggende instruktioner til oprettelse af et Linksys-modem er ikke komplicerede, og den gennemsnitlige person kan foretage de nødvendige forbindelser for at få deres netværk oprettet.