Måder at stoppe hackere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Hackere er et illusivt mærke af kriminelle, der kan infiltrere din computer eller netværk fra en fjern beliggenhed og forårsage massiv skade på filer og systemer uden at du nogensinde ved at de er der. Det kan ikke være muligt for de fleste mennesker eller virksomheder at fange disse ubudne røde hånd, men det er muligt at gøre det vanskeligere for dem at påvirke de computere, de søger at hacke. Der er nogle pålidelige måder, som du kan hjælpe med at holde et skridt foran hackere og beskytte din ejendom.

Sterke kodeordspolitikker

At have en stærk adgangskodepolitik for en virksomhed eller endda til dit eget personlige netværk er en god Første skridt i forsvaret mod hackere, ifølge Xatrix Security-webstedet.

Brug adgangskoder, der har mindst syv tegn, og sørg for at de indeholder bogstaver og tal. Lad også alle, der har adgang til dit netværk, vide, at deres individuelle adgangskoder ikke burde være noget let at finde ud af. Deres fælles kaldenavn med nummer et på slutningen af ​​det er ikke særlig sikkert. For eksempel er 'Bubba01' ikke et godt kodeord, hvis brugeren almindeligvis er kendt som Bubba. Få alle til at ændre kodeord regelmæssigt, mindst hvert par måneder og afskrække det med at ændre det lidt, såsom at ændre det foregående eksempel til 'Bubba02.'

Firewalls

Firewalls er et nødvendigt element for at forhindre hackere i at få adgang til dit system. En firewall er et fysisk stykke hardware eller et softwareprogram, der blokkerer adgangen til netværket fra en ekstern kilde via internettet, ifølge Go Computer Training-hjemmesiden.En hardware firewall er ofte inkluderet i en netværksrouter og kan specielt udvikles til et højt sikkerhedsniveau for virksomheder. En software firewall er et program, der udfører den samme opgave. Nogle firewalls vil gøre den ekstra opgave at overvåge aktiviteten på netværket og registrere usædvanlige begivenheder på netværket for at hjælpe med at registrere eventuelle hackere.

Hold dig opdateret

Hold software og operativsystem opdateret. Installer altid alle de nyeste patches til Windows, OSX eller hvilken platform du arbejder på. Ofte er disse opdateringer resultatet af de virksomheder, der finder sårbarheder i programmet, der gør det muligt for hackere at infiltrere systemet. Disse downloads er typisk gratis og hurtige at installere.

Brugerbevidsthed

Et af de mest kraftfulde værktøjer, du kan have mod hackerinterferens på dit netværk, kan være brugerbevidsthed. Dem, der har adgang til dit netværk og potentielt kan lække oplysninger, der gør det lettere for hackere at trænge ind i systemet, bør vide om de potentielle problemer, der kan opstå som følge heraf. De bør være velinformerede om vigtigheden af ​​de daglige ting, de kan gøre for at forhindre, at disse oplysninger kommer ud.