Sådan Se Netflix Film på en DirecTV Receiver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut streaming afspilleren til et stikkontakt. Fra august 2010 arbejder Netflix med tre streaming-afspillere: Roku Streaming Player, Seagate FreeAgent Theatre + HD Media Player og WD TV Live Plus HD Media Player.

2.

Tilslut streaming-afspiller og fjernsynet ved hjælp af de røde, gule og hvide indgangs- / udgangsstik. Sæt hver farvet stik i det tilsvarende hul.

3.

Tilslut streaming afspilleren og fjernsynet ved hjælp af de røde, gule og hvide indgangs- / udgangsstik. Sæt hver farvet stik i det tilsvarende hul.

4.

Tænd for fjernsynet.

5.

Brug ethernetkablet at tilslutte fra din internetrouter til tv'et om nødvendigt. Hvis du bruger din streaming-afspiller WiFi, skal du oprette WiFi-forbindelsen i henhold til producentens anvisninger.

6.

Vælg hvilke film eller viser, du vil se fra Netflix.

Leje af film er nemmere end nogensinde, takket være virksomheder som Netflix. Til en lav pris hver måned giver Netflix dig mulighed for at få lejede film sendt til dit hjem, og du kan returnere filmene, når du er klar. Netflix har også den ekstra bekvemmelighed, så du kan se film direkte fra bestemte enheder. September 2010 kan man ikke se Netflix-film fra en DirectTV-modtager. Men de kan ses ved hjælp af en streaming-afspiller, som er en enhed, der gør det muligt at streame film og shows fra internettet.