Sådan afspilles optagelser over Ventrilo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på optagelsens filikon og vælg 'Åbn'. Standardprogrammet til åbning af de fleste optagelser er Windows Media Player. For at åbne optagelsen i en anden spiller skal du vælge ' Åbn med ... 'fra højre-klik-menuen og vælg det ønskede program.

2.

Kør Ventrilo-applikationen. Opret forbindelse til en server efter eget valg.

3.

Placer en mikrofon ved siden af ​​dine eksterne højttalere. Hold knappen 'Push to Talk' og afspil din optagelse. Optagelsen afspilles via de eksterne højttalere, optaget af mikrofonen, og udsendes på Ventrilo-serveren.

Tips og advarsler

  • Det er en hurtig måde at få fjernet lydoptagelser på unødvendige ventrilo servere fra serveren. høflig og hensynsfuld, når du spiller optagelser over Ventrilo.
  • Ventrilo, et gratis VoIP-program, giver en bred vifte af brugere mulighed for at kommunikere via stemme på internettet. Brugere taler via en mikrofon eller et headset, og lyden vender tilbage via eksterne højttalere eller et headset. På grund af karakteren af ​​Ventrilo er det muligt at afspille tidligere optaget lyd på en server. En mikrofon placeret nær lydhøjttalere er alt, hvad der er nødvendigt for at udføre denne opgave. Kvaliteten af ​​den indledende lydoptagelse vil i høj grad påvirke kvaliteten af ​​lyden, der sendes gennem Ventrilo.