Sådan får du min computer til at strømme hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Gør din computer strøm hurtigere

1.

Klik på 'Start', klik på 'Kontrolpanel', og dobbeltklik derefter på 'Internetindstillinger.' På fanen Generelt klikker du på 'Slet Midlertidige internetfiler.' I feltet Slet filer skal du klikke på boksen for at kontrollere 'Slet alt offlineindhold', og klik derefter på 'OK'.

2.

Klik på 'Start', klik på 'Kontrolpanel , 'klik derefter på' Skærm '. Klik på 'Avanceret' i fanen Indstillinger, og gå derefter til fanen Fejlfinding. Deaktiver hardware acceleration ved at trække skyderen helt til venstre, da den kan gå hen imod 'Ingen'.

3.

Åbn din medieafspiller, gå til Valg, og gå til fanen Avanceret . Find Streaming Media Option, gå ind i det, og klik derefter på 'Change.' Sænk spillerens buffertid til et mere passende niveau efter eget valg.

4.

Hvis du stadigvæk bruger opkaldsforbindelse, forbedres din internetforbindelse video-streaming. Opkald er ekstremt langsomt og vil normalt ikke give tilstrækkelige internethastigheder. Kabel- eller DSL-forbindelser giver hurtigere internethastigheder, der giver hurtigere streaminghastigheder.

5.

Luk alle ekstra programmer, der kører på din computer for at sikre, at du tildeler al din computers bearbejdningseffekt til streaming. Overførsler, andre vinduer og baggrundsapplikationer kan alle påvirke hastigheden af ​​din streaming.

6.

Sørg for, at du er den eneste, der bruger netværket. Hvis en anden computer er på netværket og downloade eller udfører andre funktioner, der kræver høj båndbredde, kan dette sænke dine streaminghastigheder.

7.

Tilføj mere hukommelse til din computer ved at installere ny RAM-hardware. Hvis din computer ikke har nok hukommelse, vil den ikke kunne buffer eller strømme hurtigt.

Streaming video er hvor mange mennesker, der holder kontakten med verden. Fra at se nyheder for at holde sig ajour med aktuelle shows, er streaming video lige ved hånden. Langsom video streaming kan imidlertid være et stort problem, hvis du er afhængig af at se videoer online, især til arbejde eller skole. Gør ændringer for at hjælpe din computer effektivt med at behandle streaming video og nedskæringer på bufferingstid, vil give en hurtigere og mere pålidelig måde at se streaming videoindhold på.