Sådan opsættes mine Bluetooth-steder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og 'Kontrolpanel.' Se efter 'Bluetooth-enheder' i de tilgængelige muligheder for at kontrollere, at Windows har installeret 'Bluetooth-modtageren' og kan registrere den.

2.

Dobbeltklik på 'Bluetooth-enheder' og klik på fanen 'Hardware'. Kontrollér, at enhedens status er 'Denne enhed fungerer korrekt' og klik på 'Cancel.' Hvis enheden ikke er aktiveret, skal du klikke på knappen 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Driver' og klik på 'Aktiver' -knappen og klik derefter på 'OK'.

3.

Hent 'Bluetooth for Windows' -software fra Broadcom. Gem filen på harddisken, og dobbeltklik på den for at installere den. Når vinduet 'Initial Bluetooth Configuration Wizard' åbnes, skal du klikke på 'Næste' og derefter følge vejledningen på skærmen for at konfigurere Bluetooth til dit system.

Trådløs Bluetooth-understøttelse kan forbinde mange typer enheder, såsom mobiltelefoner, digitalkameraer, headset og GPS til hinanden eller til en Bluetooth-aktiveret computer inden for en rækkevidde på ca. 32 fod. Windows-version XP SP2 og senere installeres med en generisk Bluetooth-enhedsadministrator, som kan forbinde din pc med de fleste Bluetooth-enheder. 'Mine Bluetooth Places' er tredjeparts software, der installeres som en del af en anden Bluetooth-pakke.