Sådan overvåger du et netværk IP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Kontrolpanel.'

3.

Klik på 'Netværks- og delingscenter'.

4.

Klik på 'Skift adapterindstillinger.'

5.

p> Højreklik på ikonet, der repræsenterer din internetforbindelse. Klik på 'Status' for at se den aktuelle IP-adresse for din forbindelse. For at bekræfte din nuværende IP-adresse skal du lukke dette vindue og åbne det igen for at opdatere listen på skærmen.

Tips og advarsler

  • En yderligere måde at Kontroller, at din nuværende IP-adresse er at klikke på Windows 'Start' -knappen og skriv 'ipconfig' (uden citaterne) i boksen mærket 'Søg'. Klik på ikonet 'ipconfig' for at starte værktøjet. Din nuværende IP-adresse vil blive vist.
  • Når din computer er forbundet til internettet, er din særlige forbindelse tildelt en IP-adresse (Internet Protocol) af din internetudbyder. Dette unikke nummer identificerer din forbindelse og skelner det fra de millioner af andre computere, der også er forbundet til internettet i det øjeblik. Din IP-adresse kan ændre sig af forskellige årsager, når du logger af og genopretter forbindelse til internettet. Hvis du vil overvåge din nuværende IP-adresse, kan du bruge Network and Sharing Center i Windows.