Sådan registrerer du en Hub-telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Til registrering af hub-telefon 1010 eller Hub-telefon 1020 til et BT Home Hub 1.0 eller BT Home Hub 1.5

1.

Tryk på 'Wireless' foreningstasten på bagsiden af dit Hub (hvis du har Hub version 1.5 er denne nøgle på siden). Hold i tre sekunder.

2.

Vælg menupunktet vha. Navigeringsnøglerne til navetelefonen.

3.

Marker overskriften 'Registrering' ved hjælp af navetelefonens navigeringstaster og vælg. Tryk på 'OK' til 'Registrer håndsæt' og tryk på 'OK' igen til 'Base 1'.

4.

Indtast system-PIN-koden, som er '0000'

5.

Vælg 'OK' for at validere opsætningen og start registrering. Hvis det lykkes, vises en meddelelse, der viser 'Håndsæt registreret' på LCD-skærmen.

Til registrering af hub-telefon 1010 eller Hub-telefon 1020 til et BT Home Hub 2.0

1.

Tryk på 'Wireless' foreningstasten på bagsiden af ​​dit Hub (hvis du har Hub version 1.5 er denne tast på siden). Hold i tre sekunder.

2. < / p>

Vælg menupunktet vha. navigeringsnøglerne til navet.

3.

Marker overskriften 'Registrering' ved hjælp af navetelefonens navigeringstaster og Vælg. Tryk på 'OK' på 'Registrer håndsæt' og tryk på 'OK' igen til 'Base 1'.

4.

Indtast systempindekoden, som er '0000'

5.

Vælg 'OK' for at validere opsætningen og starte registreringen. Tillad, at navetelefonen udfylder registreringen, hvis det lykkes, vises en meddelelse, der viser 'Håndsæt registreret' på LCD-skærmen.

Til registrering af Hub Phone 2.1 til et BT Home Hub 2.0

1.

Fjern bagdækslet fra bagsiden af ​​din 2.1-telefon. Træk plastikfligen væk fra de genopladelige batterier for at aktivere dem.

2.

Tryk på 'OK' på 2.1-telefonen, når en meddelelse lyder 'Registrer håndsæt til dit hjemmecentrum'.

3.

Tryk på 'Wireless' foreningstasten på bagsiden af ​​dit Hub (hvis du har Hub version 1.5 er denne tast på siden). Hold i tre sekunder.

4.

Tryk på 'OK' på din 2.1-telefon, og en meddelelse vises 'Registrering. Vent venligst.' Hvis det lykkes, vil en meddelelse læse 'Håndsæt registreret.'

5.

Prøv igen fra trin 1, hvis en meddelelse læser 'Registrering mislykkedes.'

BT Home Hub Phone er en simpel og effektiv måde at bruge din BT Broadband-forbindelse til, nyder fordelene ved lavprisopkaldsplaner via din bredbånds linje og høre forskellen med BTs Hi Definition Sound (Hi-dS) klarhed. Din BT Home Hub kan understøtte op til fem separate håndsæt, så du altid kan nyde fordelene ved BTs bredbåndslinje, hvor du end nogensinde er hjemme. Du skal registrere din BT Home Hub Phone før du bruger den.