Sådan tænder du trådløst på en IBM T40-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for det trådløse kort. Kontroller, om der er en trådløs switch på forsiden af ​​den bærbare computer. Nogle modeller har denne switch, som skal tændes for at det trådløse kort fungerer.

2.

Aktivér det trådløse kort i systembakken. Højreklik på ikonet 'Trådløst' i Windows-værktøjslinjen nederst på skærmen. Vælg 'Aktivér / Tænd' fra listen over muligheder. Nogle T40-modeller bruger dette menupunkt til at tænde det trådløse signal i stedet for en switch som angivet i trin 1.

3.

Kontrollér, at trådløst kort og drivere virker i computeren. Gå til 'Start', og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Vælg 'Ydelse og vedligeholdelse' og 'Se grundlæggende oplysninger om din computer.' Klik på fanen 'Hardware' i vinduet, der vises, og vælg 'Enhedshåndtering'. Find det trådløse netværkskort ved at klikke på 'Netværksadaptere.' Hvis ikonet har et gult udråbstegn, angiver det installationsproblemer i driveren. Hvis der ikke er noget trådløst ikon, har din IBM T40 ikke indbygget trådløst netværk. Gå videre til trin 6 for at installere et eksternt WiFi-kort.

4.

Opdater driveren. Klik på ikonet i Enhedshåndtering, og vælg fanen 'Driver' i vinduet, der vises. Klik på 'Opdater driver'. Vælg knappen 'Installer softwaren automatisk' og klik på 'Næste'. Tillad computeren at geninstallere driveren automatisk. Gå tilbage til listen over enhedsbehandlinger, og kontroller, om udråbstegn er væk.

5.

Download og gem en ny version af driveren, hvis den stadig ikke fungerer, og gå til enhedshåndteringen som i trin 3. Klik på det trådløse kort og vælg 'Driver' fra vinduet, der vises. Klik på 'Opdater driver' og vælg knappen 'Fra et bestemt sted', og klik derefter på 'Næste' og vælg 'Gennemse' knappen for at finde den driver, du downloadede. Klik på 'Næste' og lad de nye drivere installere. Hvis udråbstegnet forbliver, kan det trådløse kort være defekt.

6.

Installer det eksterne USB-trådløse kort ved at indsætte kortet i en USB-port på computeren og vente på computer til at opdage det. Anbring installations-cd'en, der fulgte med det trådløse kort i det optiske drev, hvis driverne ikke registreres automatisk. Vent på, at cd-installationsvinduet vises, og følg de vejledende vejledninger for at afslutte installationen.

7.

Opret forbindelse til det trådløse netværk ved at højreklikke på det trådløse ikon i systembakke og vælge 'Vis trådløse forbindelser.' Vælg den relevante trådløse forbindelse fra listen, der vises, og klik på 'Connect.'

Nogle IBM T40 bærbare computere blev lavet med trådløse funktioner, men andre er ikke så udstyret. For at oprette forbindelse til et trådløst netværk skal du først kontrollere, om din model har trådløs kapacitet, og hvis den trådløse adapter fungerer korrekt. En IBM T40 uden indbygget trådløs kapacitet kan bruge et eksternt USB-trådløst kort til at oprette forbindelse til et netværk.