Sådan tilføjes en printer til en server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på printerserverens computer. Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Print Management.' Dette åbner en konsol for alle printhåndteringstjenester på Windows 2008-serveren.

2.

Højreklik på printerservernavnet på venstre side af konsollen og vælg 'Tilføj printer .' Dette starter guiden.

3.

Klik på 'Søg i netværket til printere.' Dette er mere praktisk end at tilføje printeren efter IP-adresse, fordi du ikke behøver at vide netværksprinterens IP-adresse for at tilføje driverne. Klik på 'Næste'.

4.

Dobbeltklik på den printer, der vises i netværksprinterens listefelt. Dette beder dig om printerdriverne. Du kan bruge producentens cd med printeren eller bruge en af ​​de drivere, der vises i guiden 'Tilføj printer'. Klik på 'Næste'.

5.

Anmeldelse indstillingerne og klik på 'Udfør' for at installere printerdriverne og tilføj printeren til listen over tilgængelige printere til netværksbrugere.

Print-servere er centrale Windows 2008-computere, der er vært for printerdrivere. Printerdriverne bruges af hver klientcomputer, der sender et udskriftsjob til netværksprinteren. Windows 2008 har en 'Add Printer' -proces, der giver dig mulighed for at tilføje en printerdriver. Du kan være vært for flere printerdrivere på en printserver, som er mere overkommelig og bekvem, når du har flere brugere, der har brug for printtjenester på netværket.