Sådan Reset Password på Westel 327W Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på den lille nulstillingsknap, som findes på bagsiden af ​​routeren, ved hjælp af et papirclips eller en kuglepen. Tillad enheden at genstarte og tænde en computer, der er tilsluttet netværket.

2.

Åbn computerens internetbrowser, skriv 'http://192.168.1.1' webadresselinjen og tryk på knappen 'Enter' på tastaturet.

3.

Indtast brugernavn og adgangskode, der er nødvendigt for at få adgang til routerns administrative indstillinger. Du skal indtaste 'admin' i brugernavnet og 'password' i adgangskodefeltet. Tryk på knappen 'OK' for at bekræfte brugernavnet og adgangskoden.

4.

Indtast det ønskede brugernavn på det administrative skærmbillede, der vises i din internetbrowser. Indtast den nye adgangskode inden for de krævede felter, og tryk på knappen 'Skift'. Klik på 'OK' knappen for at bekræfte brugernavn og kodeordskift.

Westell 327W Router er et kombinationsnetværk gateway og DSL modem designet til mindre kontorbrug. Westell 327W Router har privat og offentlig netværkssupport og Ethernet-forbindelse, samt trådløs support. Når der oprettes flere computere, der bruger enheden, kan det være nødvendigt at nulstille routerens adgangskode for at begrænse uautoriserede brugere fra at få adgang. Nulstilling af adgangskoden til din Westell 327W Router kræver, at du har adgang til en computer, der er tilsluttet netværk.