Sådan ændrer du din gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Orb-logoet nederst på skrivebordet for at vise startmenuen. Klik på 'Kontrolpanel' i menuen for at åbne et vindue. Skriv 'adapter' i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet. Klik på 'Se netværksforbindelser', når det vises i søgeresultaterne i midten af ​​vinduet under afsnittet 'Netværk og delingscenter'.

2.

Højreklik på netværkskortet (Ethernet), der bruges til gatewayen til at vise en pop op-menu. Vælg 'Egenskaber' i menuen, som åbner en dialogboks.

3.

Klik på fanen 'Netværk' foran i kassen.

4.

Klik og fremhæv 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' under afsnittet 'Denne forbindelse bruger de følgende elementer.' Klik på knappen 'Egenskaber', som åbner en anden dialogboks.

5.

Klik på knappen ved siden af ​​'Hent en IP-adresse automatisk.' Klik på knappen 'OK'. Vent til Windows automatisk at ændre IP-adressen (Internet Protocol) på computeren, så den får adgang til gatewayen (router).

Tips og advarsler

  • Du kan også manuelt skrive en IP-adresse i trin 5 i stedet for at tillade, at Windows automatisk tildeler adressen. Se linket i Reference 1 nedenfor for yderligere læsning og support.
  • Sørg for, at du fysisk forbinder computerens netværksadapter til gatewayen eller routeren, f.eks. Via et Ethernet-kabel.
  • 'Gateway' er et bredt og vagt udtryk for netværksforbindelser. Routere er en populær type gateway, der bruges af husstandskunder og forretningsfolk til at etablere netværk af flere computere og enheder til internetadgang. Der kan opstå problemer, hvis netværket og routeren (gateway) ikke kommunikerer. Microsoft indeholder funktionalitet i operativsystemet Windows 7, der automatisk ændrer indstillingerne på din computer for at hjælpe til at oprette forbindelse til en gateway.