Sådan deaktiveres internettet på en telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til telefonens hovedmenu. Enkelte modeller kræver kun, at du tænder for enheden for at se hovedmenuen. Andre kræver at trykke på en 'Menu' -knap.

2.

Indtast menuen 'Indstillinger' eller 'Indstillinger' på din mobiltelefon. Etiketterne kan være forskellige, afhængigt af hvilken telefon du bruger, men hjælpeprogrammet er det samme - dette menuen indeholder indstillinger, du kan konfigurere for at ændre måden din telefon opererer på.

3.

Tænd for 'Flytilstand.' Visse telefoner kan sætte dette øverst i 'Indstillinger' eller 'Indstillinger' -menuen. Andre kan sætte det inde i en undermenu kaldet noget som 'Cellular Data' eller 'Internet.' Når du har fundet indstillingen for 'Flytilstand', skal du tænde for at deaktivere internettet på din enhed. < / p> Hvis din mobiltelefon har en internetforbindelse, bruger den et cellulært datanetværk til at sende information frem og tilbage mellem telefonen og World Wide Web. Hvis du tænder for 'Flytilstand', kan du deaktivere denne internetforbindelse på din telefon. Flytilstand er en specialfunktion designet til at dræbe alle indgående og udgående transmissioner fra telefonen for at gøre enheden sikker til brug på et fly. Dette omfatter (men er ikke begrænset til) at deaktivere internettet.