Sådan deler du et Comcast Internet-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find det Ethernet-kabel, der for øjeblikket forbinder dit Comcast Internet modem til din computer. Tag stikket ud af kablet, der er tilsluttet computeren.

2.

Indsæt enden af ​​Ethernet-kablet, du lige har taget stikket fra computeren til INTERNET IN-indgangen på bagsiden af routeren. Dette vil sende internetoplysningerne fra internetmodemet til routeren i modsætning til en computer.

3.

Tilslut hver computer, du vil dele en internetforbindelse på bagsiden af router via Ethernet-kabler. Bortset fra INTERNET IN-indgangen på bagsiden af ​​routeren vil der være fire til otte (afhængigt af din router) yderligere indgange. Når dette er gjort, vil dit Comcast Internet modem blive delt mellem alle de tilsluttede computere via routeren.

Et Comcast Internet modem er designet til at være direkte forbundet til kun en computer. Som følge heraf, hvis du bruger det Comcast internet modem, du modtog, da tjenesten blev oprettet i dit hjem, kan kun en maskine du ejer være online. Hvis du har mere end en computer, vil du gerne være forbundet til internettet, kan du tilføje en router til blandingen. En router giver flere computere mulighed for at dele modemet samtidigt via Ethernet-kabler.