Sådan deler du trådløs internet over Ethernet-IC'er

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn menuen 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværk og internet' efterfulgt af 'Netværks- og delingscenter' og 'Administrer netværksforbindelser.' Dette åbner et vindue med alle tilgængelige netværk på din computer.

3.

Højreklik på dit trådløse netværk og vælg 'Egenskaber'. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din administratoradgangskode, hvis du har angivet en til din computer. Indtast dit kodeord og tryk på 'Enter' for at fortsætte.

4.

Klik på fanen 'Deling', og sørg for at 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computer' s Internet-tilslutning 'er markeret. Klik på' OK 'for at gemme dine indstillinger. Nu kan enhver internet-klar enhed, der er tilsluttet denne computer via et Ethernet-kabel, dele computerens trådløse internetforbindelse.

Internetforbindelse, eller ICS, er en metode til at tillade andre computere eller internetkompatible enheder at dele i din computers internetforbindelse. I dette tilfælde kan du dele din computers trådløse forbindelse med andre internet-klare enhed, der er tilsluttet den via et Ethernet-kabel. Aktivering af ICS på din computer er en forholdsvis ukompliceret affære og er tilgængelig i alle Windows-udgaver, der begynder med Windows XP.