Sådan opbygges en Office Web Page

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et websted til oprettelse af websider. Historisk set betød at opbygge en internetside at kunne dechifre vanskelige koder. I dag gør mange web-skabelsessteder det meget tilgængeligt for kunden ved at tilbyde lave priser og brugervenlig software. De fleste virksomheder har en 2-til-1-aftale, hvor du både kan bygge og hoste dit websted på deres servere. Dette gør det muligt at gemme alle dine fakturerings- og kundeoplysninger på ét sted. Homestead, GoDaddy og Weebly er tre populære websteder, der tilbyder webkonstruktion og hosting.

2.

Vælg et tema. Når du har valgt dit domænenavn og valgt din webbyggingssoftware, er det tid til at opbygge dit kontors webside. Vælg mellem forskellige skabeloner med forskellige farver, ikoner og billeder. Sørg for, at dine valg afspejler virksomhedens karakter. Hvis du for eksempel arbejder for en donutbutik, vil du måske vælge en skabelon, der er farverig og sjov. Hvis du leder et konsulentfirma, kan du helst vælge en skabelon, der har neutrale farver, rene linjer og minimal billedbehandling.

3.

Tilpas dit websted. For dette trin er det vigtigt at tænke på formålet med din webside. Hvis du sælger produkter, vil du oprette en separat 'Place Order' faneblad på menusiden for kunderne. Hvis du vil opmuntre medarbejderinteraktion, skal du overveje et privat opslagstavleområde. På hovedsiden tilbyder du en missionerklæring for din virksomhed, der forklarer dit formål. Sørg for at oprette en kontaktfan, så kunderne nemt kan nå dig.

4.

Annoncér dit websted. Målet med de fleste kontorwebsteder er at hele tiden få trafik, så det er vigtigt at reklamere. Opmuntre dine venner, familie og forretningskonflikter til at besøge webstedet. Du kan også indarbejde URL-adressen i din virksomheds logo. Nogle webbygningsvirksomheder tilbyder en trafikafkrydsning, så du kan overvåge, hvor mange gange dit websted er besøgt.

Med fremskridt inden for internetteknologi tager mange virksomheder på nettet for at fremme deres tjenester, sælge deres produkter og skabe netværk, hvor medarbejdere og kunder kan interagere. Fordi oprettelse af websoftware er blevet så overkommelig og brugervenlig, bliver det stadig mere enkelt at opbygge et websted for din virksomhed. Før du starter dette projekt, skal du kontrollere, om dit valgte domænenavn allerede er i brug. Hvis ja, kan du let ændre '.com' til '.net' eller '' org. '